بازارچهای از جنس جهاد و همدلی | مثل روزهای دفاع مقدس
شهرستان ها
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - منطقه 14 که از قدیمالایام به دارالمومنین معروف است امروز هم در جبهه مقاومت نقشآفرینی میکند و خانمهای جوان این منطقه همچون مادرانشان در روزهای جنگ تحمیلی، پشت جبهه با صلابت به یاری مظلومان غزه و لبنان آمدهاند. بانوان طلبه با مشارکت یکدیگر در بازارچه مربوط به جبهه مقاومت شروع به فعالیت 4 روزه کردند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اگر جیبمان هم خالی باشد زندگیمان را حراج میکنیم «زهرا شاهی» یکی از استادان حوزه علمیه است که فعالیتهای بسیاری در زمینه کمک به نیازمندان داشته و حالا برای خدمت در پشت خط لبیک گفته است. او میگوید: «این نمایشگاه مربوط به مجموعه فرهنگی قاسمبنالحسن(ع) است و تمام عوائد حاصل از آن صرف جبهه مقاومت میشود. هر روز غذای متفاوتی با مشارکت چند بانوی طلبه آماده و در وعده ناهار و عصرانه فروخته میشود. امروز تصمیم گرفتیم اسنک آماده کنیم. روزهای قبل آش، سیبزمینی و غذاهای دیگری هم پختیم. حتی 400کیلو ترشی هم به فروش رفته و تمام درآمد از این فروش همراه با حدود 40گرم طلا برای پویش همدلی اهدا شده است.»
شاهی که فعال فرهنگی دانشگاه هم است اصرار دارد خودش را یک طلبه ساده معرفی کند. او ادامه میدهد: «فعالیتهای زیادی در این زمان حساس انجام میشود. مهم نیت و انجام کار است ولو با حداقلترین هزینه. اگر جیبمان هم خالی باشد زندگیمان را برای جبهه مقاومت حراج میکنیم.»
دوست داریم گمنام کمک کنیم از زهرا شاهی جدا میشویم و به سمت یکی دیگر از بانوان که مشغول فروش پوشاک است، میرویم. اغلب تمایلی به گفتوگو و چاپ عکسشان ندارند و میگویند دوست دارند گمنام بمانند. اصرار ما به لزوم انعکاس این فعالیتها و ترویج پویش همدلی، «مریم اسدی» را سر حرف میآورد.
او میگوید: «43سن دارم و تقریبا 17سال است در کار فرهنگی فعال هستم. چند سالی میشود که به مناسبتهای مختلف بازارچه خیریه دایر میکنیم و امسال برای حوزه مقاومت 2 مرتبه بازارچه برپا کردیم.» مریم اسدی همچنان که به مشتریهایش رسیدگی میکند حواسش جمع گفتوگو نیز هست و ادامه میدهد: «ما بهعنوان یک فرد مسلمان و شیعه وقتی میبینیم همنوعانمان در گوشهای از این دنیا به هر نحوی مورد تعرض قرار گرفتهاند باید به آنها کمک کنیم. با عشق کار را شروع میکنیم. اگر خستگی هم پیش بیاید همهاش عشق است و برکت و حالمان با این کار خوب میشود. ما یک امت واحد هستیم.»
پویش همدلی با فروش پفیلا برای مشارکت در پویش همدلی قرار نیست فقط طلا و پول اهدا کنیم. گاهی یک کارهای کوچک، اثرات معنوی عمیقی دارد و برکاتش را در زندگی نشان میدهد؛ مثل کاری که «زهرا کوثریزاده» انجام میدهد. این بانوی خانهدار برای کمک به مردم بیپناه غزه و لبنان دست به یک مهارت در ظاهر ساده زده است. او با مشورت و همدلی همسرش در جشنواره ایران همدل، مقداری ذرت خریده و همان جا بو داده و پففیل درست کرده است.
خودش میگوید: «در این اوضاع پیش آمده باید روحیه جهادی خودمان را حفط و تقویت کنیم و خستگی به دل راه ندهیم. عشق به بچههای مقاومت و لبنان باعث شده که من هم به این فکر بیفتم.» کوثریزاده که فارغ التحصیل رشته حقوق است، همزمان حواسش را برای درست کردن پفیلا جمع کرده و خطاب به مردم ایران میگوید: «در این برهه هر کسی با هر چیزی که در توانش است یا کوچکترین چیزی که در خانه دارد میتواند به این جبهه خدمت کند؛ مثل من حقیر که اولش از ذرتهای خانه شروع کردم. ما این روزهای همدلی با مظلومان را در سالهای جنگ، وقتی که کوچکتر بودیم، دیدهایم؛ آن روزهای که مادرانمان کنار حوض و قنات جمع میشدند و پتوهای رزمندهها را میشستند.»
کد خبر 908258 برچسبها فلسطین حوزه علمیه
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1004804/